Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупена дръжка на врата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупена дръжка на врата

Колеги, счупи ми се дръжката на шофьорската врата . Сега, всеки път като реша да се кача в колата, почвам да я обикалям като голям камък - през едната врата, че да отворя другата, че да мина през третата.... абе си е еб...ло мамата . За съжаление, проверката при Мимо италианеца не даде положителен резултата и сега не знам откъде мога да се снабдя с нова такава т.е. - стара, употребявана, но здрава. Моля, дайте съвет... а ако има и идеи за възстановяване на счупената - пак споделете.. ще съм ви благодарен !!!
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Дръжката свалена ли е? В смисъл, сигурен ли си, че е счупена, или просто вратата не се отваря отвън? Че аз неотдавна отстранявах втория случай - дръжката здрава, просто вътре иска малко настройка.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

За съжаление не знам откъде може да се намери - аз си купих от италианеца преди време. Но тогава имаше (даже си намерих и цвета да съвпада)
      Иначе за възстановяване - пробвах да я лепя със епоски-метал, после с някакво друго лепило - и двата пъти изкара малко и пак се разлепи. При мен беше счупено лостчето от самата дръжка.
      Някрая ми писна да разглобявам, лепя и сглобявам и си взех 2-ра ръка .
      Иначе май в Александър Ауто са по 50-ина лева.
      Alfa 155 1.8 TS 8V - ex
      Alfa 156 1.8

Comment

Наистина това с обикалянето е много гадно.
        Но компромисен вариант докато намериш друга дръжка е: слагаш задната отпред На четри болчета е инямат разлика
        Поне няма да обикаляш.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Нова черна мисля, че беше 47 лв у нас.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

имах същият проблем наскоро строши се ракохватката и запо4нах да търся и намерих в авто4асти на втора ръка (морга разбирай)дръжка
            за 30 лв.оказа се 4е е от Алфа 164 при което я върнах.след което проверих в магазина на (Александър Кар )и 4удо имаха нова и струваше 38 лв 4ерна е на цвят
            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Александър Кар и Александър Ауто едно също нещо ли с?
              ...защото днес звънях на Александър Ауто и там ми обявиха цена 45 лв, но ще получат евентуално чак след месец . Къде е този магазин в който ги дават за по 38лв?
              Сещам се, че имаше някъде тел. и на склад в Плевен - вносител на авточасти за италиански коли, но неможах да го намеря във форума.
              Иначе дръжката е счупена със сигурност - т.е. лостчето, за което е захваната пружината е откъртено
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                Сещам се, че имаше някъде тел. и на склад в Плевен - вносител на авточасти за италиански коли, но неможах да го намеря във форума.
                Иначе дръжката е счупена със сигурност - т.е. лостчето, за което е захваната пружината е откъртено
                Ами точно това лостче омеква , изкривява се и накрая се чупи.

По 1 я въпрос :
                "Италбулком Централа -Плевен бул.Русе 120 тел. 064/800673 , 823998
                Офис Пловдив "Дуел" ул.Г.Измирлиев 11 тел.032/649619 ;649618 .
                Накарай Иван като ходи в Пловдив за стока да провери там.
                За Кърджали дават 1 фирма за техен представител - "РУта5" бул.Сан Стефано 1 тел:0361 /62747

За Пловдив дават още : "Аджо" бул.Хр.Ботев 120 тел: 032/620221
                "ТИП" ул.Йоаким Карчовски 4 тел.: 032/ 640793
                Румен Семерджиев бул.М.Луиза 65 тел: 032/ 653938
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11

Ами точно това лостче омеква , изкривява се и накрая се чупи.

По 1 я въпрос :
                  "Италбулком Централа -Плевен бул.Русе 120 тел. 064/800673 , 823998
                  Офис Пловдив "Дуел" ул.Г.Измирлиев 11 тел.032/649619 ;649618 .
                  Накарай Иван като ходи в Пловдив за стока да провери там.
                  За Кърджали дават 1 фирма за техен представител - "РУта5" бул.Сан Стефано 1 тел:0361 /62747

За Пловдив дават още : "Аджо" бул.Хр.Ботев 120 тел: 032/620221
                  "ТИП" ул.Йоаким Карчовски 4 тел.: 032/ 640793
                  Румен Семерджиев бул.М.Луиза 65 тел: 032/ 653938
                  Супер!!!
                  Много изчерпателно инфо... Дори ще си позволя да го постна в "Общ технически раздел" към темата за "Адреси на магазини и сервизи".

Още сега ще звънкам по телефона

Comment

Aма не е всичката информация. Имам за София, Казанлък,Ст.Загора и ... но ме домързя да пиша повече.

Comment

За съжаление обаче, когато звъннах в петък на Италбулком, от там ми дадоха цена - 57лв, което е доста над цената на Александър Ауто - 45лв .
                      Все още очаквам колегата, който е закупил дръжка за 38лв да ми даде точно инфо за магазина, от който е осъществил покупката... за което ще съм му благодарен!

Comment

Александър кар
                        Бургас,ул."Мария Луиза" 43А
                        тел. 056 800 513
                        външна дръшка 38.00 лв
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                          Александър кар
                          Бургас,ул."Мария Луиза" 43А
                          тел. 056 800 513
                          външна дръшка 38.00 лв
                          БЛАГОДАРЯ колега!!!
                          Само да корегирам:
                          тел. 056/ 819 503 (сменен е вече...)
                          цена 39лв...
                          За съжаление, изчерпани са в цялата дистрибуторска мрежа

Comment

Working...
                          X